Hegemonious

Knives Out Account Banned?

6 posts in this topic

Today while in the middle of a Fireteam match on Knives Out, my account got banned. I don't know why I got banned I did nothing wrong, I don't cheat, I never bugged the game, never hacked, nothing. I don't know where to go to appeal the ban neither, had the account pretty good on level, stats, medallions, diamonds, etc. 

My account name is "Hege" I was in the top of the ranks and I enjoy the game alot, I also have pictures and videos of me on game playing how I do, legit, no cheating at all.. if any admins or anyone can help with why this happened that'd be great. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Account Name Is *RianPH*  I was Played Knives Out Im in The Game So Its Been Closed And i Log in Its Says Your Account Banned... Im Legit i Dont Use Hacks,ETC... Please Check Your Game im Sure im Not Using Hack or Cheat And Why i Been Banned?

 if Any Admins Here Or Anyone Can Help Me or The Owner...

 IM LEGIT IM NOT USING HACK OR CHEAT !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/1/2561 at 3:56 AM, Hegemonious said:

วันนี้ในระหว่างการแข่งขัน Fireteam ใน Knives Out บัญชีของฉันถูกแบน ฉันไม่รู้ว่าทำไมฉันได้รับอนุญาตฉันไม่ได้ทำอะไรผิดฉันไม่โกงฉันไม่เคยเล่นเกมไม่เคย hacked ไม่มีอะไร ฉันไม่ทราบว่าจะไปที่จะอุทธรณ์คำสั่งห้ามไม่ให้มีบัญชีที่ดีงามในระดับสถิติ medallions เพชร ฯลฯ 

ชื่อบัญชีของฉันคือ "Souk9988" ฉันอยู่ในอันดับสูงสุดและฉันสนุกกับเกมมากฉันยังมีภาพและวิดีโอของฉันในการเล่นเกมว่าฉันจะทำอย่างไร, legit, ไม่โกงเลย .. ถ้าผู้ดูแลระบบหรือใครก็ตาม สามารถช่วยได้ด้วยเหตุนี้จึงเกิดขึ้นได้ดี 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

o.O Why so many people be banned?

Edited by Cathyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hôm nay trong khi ở giữa trận đấu với Fireteam trên Dao Out, tài khoản của tôi bị cấm. Tôi không biết tại sao tôi bị cấm tôi không làm gì sai, tôi không ăn gian, tôi không bao giờ làm hỏng trò chơi, không bao giờ bị hack, không có gì. Tôi không biết phải đi đâu để kháng cáo lệnh cấm, có tài khoản khá tốt về cấp độ, thống kê, huy chương, kim cương, v.v. 

Tên tài khoản của tôi là "MeiKi " Tôi đứng đầu hàng ngũ và thưởng thức rất nhiều trò chơi, tôi cũng có hình ảnh và video về tôi chơi trò chơi như thế nào, vn, không gian lận .. nếu có quản trị viên hoặc bất kỳ ai có thể giúp giải thích tại sao điều này lại xảy ra. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why u ban me?????? I was playing in one match and banned, really? are u kidding unban my acc or send me evidences, i never broke a rule of the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now